Посета на Собранието

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Гимназијалците  од општествено – хуманистичкото подрачје, во посета на Собранието
на Република Македонија   имаа можност да се запознаат со историјата на зградата,
внатрешноста и најрепрезентативните простории во неа, како и со организацијата и
функционирањето на оваа институција.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den