АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Почитувани наставници,

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира шест проекти во клучната акција за стратешки партнерства за размена на добри практики во училишното образование и клучна акција мобилности на наставен кадар, кои во своите предвидени активности вклучуваат краткорочни размени (обуки) за наставници и ученици.

1

Заинтересираните наставници ќе можат да аплицираат за придружба на група ученици при реализација на краткорочна размена во рамките на проектите во програмата Еразмус+.

Сите заинтересирани наставници може да го пополнат Формуларот за аплицирање само еднаш најдоцна до 18.02.2022. Потребната документација ќе биде дополнително побарана од страна на комисијата за прегледување на документите.

АПЛИКАЦИЈА

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den