Прво место на зонскиот турнир во ракомет

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На зонскиот турнир во ракомет, во силна конкуренција со квалитетните противници од
Богданци и Гевгелија, нашата Гимназија водена од желбата и борбеноста за победа
успеа да остане непоразена. Со овој успех продолжуваме понатаму на регионалниот
турнир при организација на сојузот на училишен спорт на Македонија.Честитки за сите
ученици за постигнатиот успех.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den