Прво место во одбојка на општинските натпревари

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Женската одбојкарска екипа на Гимназијата го освои првото место на општинските натпревари. Во возбудливи и интересни натпревари нашите одбојкарки ги совладаа екипите на ССОУ „Димитрија Чуповски“ и ССОУ „Коле Неделковски“ и ќе ја претставуваат општина Велес на зонските натпревари. Честитки за победничките кои покажаа како со срце се игра за гимназискиот дрес .

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den