Регионалниот натпревар по Латински јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На регионалниот натпревар по Латински јазик, кој се одржа на 12 април 2024
година,учествуваа учениците: Ива Петковска од III – 2 клас и Иван Тодоров од III –
4 клас.
Учениците постигнаа солидни резултати и се здобија со право на учество на
државниот натпревар. Честитки за постигнатите резултати на учениците и успех
на претстојниот државен натпревар.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den