Состанок со Црвениот крст

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Во соработка со Црвениот крст на општина Велес, а на иницијатива на Училишната
заедница при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, на ден 5.2.2024 година, во
просториите на училиштето се одржа состанок со Aлександра Илиевска,претставник од
Црвениот крст.На состанокот беа презентирани проектите и волонтерските активности кои
ги реализира организацијата на Црвениот крст, а кон кои можат да се приклучат
учениците и да допринесат во извршувањето на хуманитарната мисија на Црвениот крст
во нашиот град и пошироко.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den