Тоше, во срце те носиме!- Натпревар

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Тоше, во срце те носиме!
Во чест на големата музичка ѕвезда, Тоше Проески, на 16-октомври Гимназијалците и нивните професори одиграа натпревар во одбојка преку кој ја истакнаа големата љубов на Тоше Проески кон одбојката како спорт кој тој намногу го сакал.
Натпреварот беше проследен од учениците и наставниците кои уживаа и навиваа, радувајќи се на секој постигнат поен од двете екипи.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: