УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА ДИСЕМИНАЦИЈА ОД ОБЛАСТА ИНТЕРПЕРСОНАЛНИ ОДНОСИ

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Дел од учениците, кои минатата година учествуваа на работилница од областа интерперсонални односи, успешно ги продолжија и ги реализираа планираните активности за оваа учебна година.

Учениците: Марија Костова, Ивана Јанкуловска, Андреј Митковски и Марко Коцев  од II-клас, за време на класен час, реализираа работилница со цел да извршат дисеминација на тема: „ Како да не се изгубат пријателите“ од областа интерперсонални односи.

 Учениците имаа можност да проследат интерактивна работилница, каде  низ повеќе примери на интерперсоналнен однос во дадени ситуации ги открија причините и последиците за изгубеното пријателство. На крајот од работилницата, учениците дисиминатори на своите соученици им ја пренесоа пораката:„Доверлив интерперсонален однос е основа за добро пријателство“.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den