Access

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Проекти

Категорија: Еразмус

naslovna

Гимназија „Кочо Рацин“ во наредните две години ќе биде партнер во проектот DEVCULT (Developing cultural bonds between European citizens and refugees). Истиот е во клучна акција 2,...

Повеќе...

Категорија: Проекти

 

naslovna

На 13 февруари 2020 година, во училишната библиотека се одржа средба со Марко и Орхан – претставници од организацијата „Search for Common Ground Macedonia“, кои ...

Повеќе...

Категорија: Проекти

naslovna

На 17 февруари 2020 година, во 12.00 часот, во просториите на Народниот театар „Ј.Х.К. Џинот“ – Велес, се реализира форум театарска претстава ...

Повеќе...

Категорија: Еразмус

 

naslovna

На 29 јануари 2020 година, во нашата Гимназија се одржа дисеминација на искуствата и знаењата стекнати на обуката одржана во Берлин, во периодот од ...

Повеќе...

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани ученици, второто полугодие во  учебната 2019/2020 година започнува на 21 јануари, 2020 година, во претпладневна смена. Наставата започнува во 7.15 часот.

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес405
Вчера462
Оваа недела1852
Овој месец7170
Вкупно612869

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 13 Август 2020 22:01

Распоред на часеви

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија