Настани

naslovna

Покана за доставување на понуди за изведување на ученички екскуризии во прва, втора и трета година во...

Повеќе: Покана

 

naslovna

Во организација на Клубот на млади на Црвениот крст при Гимназијата и Активот по спорт и спортски активности, во просториите ...

Повеќе: РЕАЛИЗИРАНА ЕДУКАЦИЈА ЗА ДАВАЊЕ ПРВА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

 

naslovna

На 11 декември, во библиотеката на нашето училиште се одржа крводарителска акција, на која ...

Повеќе: КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

naslovna

Одбележувањето на Денот на училиштето оваа година беше во знакот на два јубилеја: 80 години од излегувањето ...

Повеќе: СА по Македонски јазик и литература вклучен во одбележувањето на Денот на училиштето

Страница 4 од 85

Googlе Translate

Присутни

Денес397
Вчера507
Оваа недела397
Овој месец13714
Вкупно807760

Во моментов присутни

5
корисници

Понеделник, 27 Септември 2021 18:08
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија