Настани

 

naslovna

Учениците и одговорните ментори при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, кои со свои активности се вклучени во проектот „Инклузивни партнерства во заедниците“, спроведен од ...

Повеќе: ПРOEKT „ИНКЛУЗИВНИ ПАРТНЕРСТВА ВО ЗАЕДНИЦИТЕ“

 

naslovna

На 5 ноември, во Градската библиотека „Гоце Делчев” во Велес,...

Повеќе: 52. РАЦИНОВИ СРЕДБИ

 

naslovna

Во рамките на 52. Детски Рацинови средби, на 6 ноември 2019 година, во училишната библиотека ...

Повеќе: ПОЕТСКИ КАРАВАН ВО ЧЕСТ НА 52. ДЕТСКИ РАЦИНОВИ СРЕДБИ

naslovna

На 24 септември 2019 година, во Ликовниот салон во Велес, учениците од I и IV година имаа можност да ја посетат...

Повеќе: ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

Страница 5 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес485
Вчера594
Оваа недела485
Овој месец14207
Вкупно636258

Во моментов присутни

8
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 17:41
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија