Настани

naslovna

На 15 февруари, се одбележува Светскиот ден на децата заболени од карцином. Неговото одбележување ...

Повеќе: Одбележување на 15 Февруари – Меѓународниот ден на децата со карцином

naslovna

По повод распишаниот литературен конкурс на тема: „Пред споменикот на Делчев“,...

Повеќе: ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ДЕЛЧЕВ“

naslovna

Оваа година во нашата земја по шести пат се спроведе...

Повеќе: Учество на Гимназијата во „Студијата за однесувањата поврзани со здравјето кај младите на училишна...

naslovna

По повод Патрониот празник на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, беше распишан литературен конкурс...

Повеќе: ПРОСТА И СТРОГА МАКЕДОНСКА ПЕСНА

Страница 6 од 93

Googlе Translate

Присутни

Денес191
Вчера317
Оваа недела813
Овој месец8137
Вкупно1020940

Во моментов присутни

1
корисници

Среда, 29 Март 2023 20:58
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија