Настани

naslovna

Преку оваа средба, учениците ја покажаа желбата за меѓусебна соработка и исполнување на целта за привлекување на...

Повеќе: ИНКЛУЗИВНИ ПАРТНЕРСТВА ВО ЗАЕДНИЦИТЕ

naslovna

На 20 септември (петок) 2019 година нашата Гимназија традиционално и оваа година го одбележа „Светскиот ден на мирот“ со Парадата на мирот. ...

Повеќе: "СТОП за загадувањето - Save the Planet"

naslovna

На 21 јуни, 2019 година, на учениците од СУ „Кочо Рацин“, Велес кои успешно ја завршија двегодишната Access програма...

Повеќе: Доделување на сертификати - Access програма, Велес

naslovna

Проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во образованието“ продолживме да го реализираме и оваа учебна година. Активностите ги започнавме...

Повеќе: РЕАЛИЗИРАНИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „МЕЃУЕТНИЧКА ИНТЕГРАЦИЈА НА МЛАДИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО“

Страница 7 од 85

Googlе Translate

Присутни

Денес235
Вчера385
Оваа недела1433
Овој месец9895
Вкупно698573

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 14:23
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија