Настани

naslovna

На 23 мај 2019 година, со учениците од прва година и класните раководители, беше реализирана еднодневна...

Повеќе: ЕКСКУРЗИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА

naslovna

На 27 мај 2019 година, во Ликовниот салон се одржа промоција на стихозбирката „Исконски дарувања”...

Повеќе: ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА „ИСКОНСКИ ДАРУВАЊА“ ОД БОЖИДАР ЈОВИЌ

naslovna

Во нашето училиште беше реализирана работилница со наслов „Булинг? Не во моето училиште“. Во работилницата учествуваа...

Повеќе: РАБОТИЛНИЦА ЗА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО

naslovna

На 28 мај 2019 година, 43 ученици од мешан етнички состав од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, заедно со...

Повеќе: ПОСЕТА НА МЕГАЛИТСКАТА ОПСЕРВАТОРИЈА КОКИНО

Страница 8 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес494
Вчера594
Оваа недела494
Овој месец14216
Вкупно636267

Во моментов присутни

6
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 18:00
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија