Настани

naslovna

Традиционално , по повод Денот на училиштето, беа распишани литературен и ликовен конкурс. Оваа година темата за создавање на поетски, прозни и ликовни...

Повеќе: Литературен и ликовен конкурс

naslovna

Одбележувањето на Денот на Средното општинско училиште „Гимназија Кочо Рацин“, и оваа година беше заокружен со пригодна културно – уметничка програма...

Повеќе: Одбележување на Денот на училиштето

naslovna

По повод 9-ти ноември, Денот на ослободувањето на градот Велес, на иницијатива на Училишната заедница при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, се одржа поетско читање...

Повеќе: Поетско читање

naslovna

Гимнaзијaтa Кoчo Рaцин вo сoрaбoткa сo Нaрoдниoт теaтaр „Ј.Х.К. Џинoт" земa учествo вo меѓунaрoдниoт фестивaл зa aлтернaтивен теaтaр...

Повеќе: Импакт 2015

Страница 75 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес343
Вчера563
Оваа недела343
Овој месец13707
Вкупно651589

Во моментов присутни

5
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 14:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија