Настани

naslovna

По повод светскиот ден за борба против ракот на дојка, на 20 Октомври 2015 година во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ беше одржано предавање...

Повеќе: Предавање

naslovna

На ден 28.10.2015 год. учениците од прва и втора година при СОУ “Гимназија Кочо Рацин” присуствуваа на обука „Превенција од болести на зависности“ од страна на...

Повеќе: Врсничка едукација

naslovna

Во рамките на проектните активности од областа на Литературни клубови и драмски секции во еко-училницата на СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ од Велес се одбележа...

Повеќе: Halloween

naslovna

Во периодот од 26.10.2015 – 01.11.2015 во Стразбург - Франција , учениците од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“...

Повеќе: Стразбург - Франција

Страница 76 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес297
Вчера563
Оваа недела297
Овој месец13661
Вкупно651543

Во моментов присутни

5
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 13:13
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија