Настани

naslovna

Од октомври 2015 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ ќе започне двогодишна програма за учење на англиски јазик ACCESS, финансирана ...

Повеќе: ANNOUNCEMENT

slika

We are excited to announce the launch of English Access Microscholarship Program (Access Program) in the Secondary Municipal School “Koco Racin” in...

Повеќе: ANNOUNCEMENT

naslovna

Уште една генерација матуранти при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ го заврши своето четиригодишно образование. По тој повод на 10.08.2015 година...

Повеќе: Свечено доделување на дипломи

naslovna

Oд 24 до 26 јуни, во Спомен куќата на Тоше Проески во Крушево беше организирана првата гитарска работилница под покровителство на Министерството за ...

Повеќе: Дружба со музичките легенди

Страница 78 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес313
Вчера563
Оваа недела313
Овој месец13677
Вкупно651559

Во моментов присутни

6
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 13:50
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија