Настани

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, која со гордост го носи името на својот Патрон, и оваа година се вклучи во одбележувањето на 52 Рацинови средби...

Повеќе: Рацинови средби

naslovna

Делегација на Општина Велес со 34 ученици и 9 –мина професори од четирите средни училишта престојуваа во збратимениот град Шербур –Октевиљ...

Повеќе: Посета на збратимениот град Шербур

naslovna

Младите математичари од нашата Гимназија и оваа учебна година љубопитно и неуморно ги откриваа тајните на математиката. Математичката секција...

Повеќе: Извештај од натпреварите по математика

naslovna

Покрај многубројните активности реализирани во рамките на презентација на нашата Гимназија пред основните училишта во нашиот град...

Повеќе: Театарска претстава „Пет фази на врската“

Страница 79 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес303
Вчера563
Оваа недела303
Овој месец13667
Вкупно651549

Во моментов присутни

8
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 13:22
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија