Настани

naslovna

Уште еднаш нашите ученици имаа можност да воспостават Видео-Линк Конференција со своите врсници од САД- државата ЈУТА...

Повеќе: Видео-Линк Конференција

naslovna

Својата љубов и посветеност кон поезијата нашата ученичка Ирена Христова ја преточува во прекрасни стихови. Кога нејзините песни доаѓаат...

Повеќе: Меѓународна награда

naslovna

Одбележувањето на јубилеите секогаш претставува чест и задоволство. Оваа година се одбележува јубилеј, кој во својата агенда, го имаат многу европски, но и...

Повеќе: Победата над фашизмот

naslovna

Нашето секојдневие,се повеќе, го карактеризира динамичниот живот исполнет со рокови,обврски, одговорности на професионален план. Се помалку...

Повеќе: Збирка афоризми

Страница 81 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес335
Вчера563
Оваа недела335
Овој месец13699
Вкупно651581

Во моментов присутни

6
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 14:31
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија