Настани

naslovna

Со голем еко-хепенинг што се одржа во Младинскиот парк, Велес го обележа Роденденот на планетата Земја 22-ри Април. Како град кој...

Повеќе: Денот на планетата земја

naslovna

На Градскиот фубалски стадион во Велес, стручни лица од Фудбалската Федерација на Македонија, вршеа селекција од 48-те пријавени кандидати...

Повеќе: Селекција за академијата во фудбал

naslovna

Еден од најважните заложби на нашата Гимназија е унапредување и осовременување на наставата. Со таа цел наставниот кадар се ангажира и воведува нови, современи...

Повеќе: Нагледен час

kosturnica naslovna

Традиционалната соработка на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ и Општинската организација на борците од Народноослободителната...

Повеќе: Партизански одреди

Страница 82 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес309
Вчера563
Оваа недела309
Овој месец13673
Вкупно651555

Во моментов присутни

5
корисници

Понеделник, 26 Октомври 2020 13:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија