Настани

naslovna

По повод патрониот празник на ССОУ „Коле Неделковски“, беше одржана работилница за изработка на мозаик - слободна тема. На работилницата...

Повеќе: Ликовна работилница за мозаик

naslovna

Во рамките на проектните задачи по француски и англиски јазик, на ден 03.12.2015 година во просториите на градската библиотека Гоце Делчев се одржа литературно читање...

Повеќе: Литературно читање

naslovna

Соработката со клубот на писатели Коста Солев Рацин од Велес продолжи и овојпат, така што на ден 4.12.2015 година во просториите на француското литературно катче при...

Повеќе: Литературно читање

naslovna

НСтуденстката организација ,,Излез” во партнерство со ,,Младите можат”, ,,Хера”и ,,ЅИД”го спроведуваат проектот ,,Млади информирани,млади активирани!” во чии рамки ќе се одржат...

Повеќе: МЛАДИ ИНФОРМИРАНИ

Страница 84 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес93
Вчера121
Оваа недела524
Овој месец3387
Вкупно1058444

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 21 Септември 2023 15:07
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија