Настани

naslovna

Во организација на Советот за јавно здравје при Општина Велес, а по повод Светскиот ден за борба против ХИВ/СИДА, во големата сала...

Повеќе: Светскиот ден за борба против ХИВ/СИДА

naslovna

Традиционално , по повод Денот на училиштето, беа распишани литературен и ликовен конкурс. Оваа година темата за создавање на поетски, прозни и ликовни...

Повеќе: Литературен и ликовен конкурс

naslovna

Одбележувањето на Денот на Средното општинско училиште „Гимназија Кочо Рацин“, и оваа година беше заокружен со пригодна културно – уметничка програма...

Повеќе: Одбележување на Денот на училиштето

naslovna

По повод 9-ти ноември, Денот на ослободувањето на градот Велес, на иницијатива на Училишната заедница при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, се одржа поетско читање...

Повеќе: Поетско читање

Страница 85 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес35
Вчера155
Оваа недела874
Овој месец324
Вкупно1040548

Во моментов присутни

2
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 06:46
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија