Настани

naslovna

Гимнaзијaтa Кoчo Рaцин вo сoрaбoткa сo Нaрoдниoт теaтaр „Ј.Х.К. Џинoт" земa учествo вo меѓунaрoдниoт фестивaл зa aлтернaтивен теaтaр...

Повеќе: Импакт 2015

naslovna

По повод светскиот ден за борба против ракот на дојка, на 20 Октомври 2015 година во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ беше одржано предавање...

Повеќе: Предавање

naslovna

На ден 28.10.2015 год. учениците од прва и втора година при СОУ “Гимназија Кочо Рацин” присуствуваа на обука „Превенција од болести на зависности“ од страна на...

Повеќе: Врсничка едукација

naslovna

Во рамките на проектните активности од областа на Литературни клубови и драмски секции во еко-училницата на СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ од Велес се одбележа...

Повеќе: Halloween

Страница 86 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес82
Вчера121
Оваа недела513
Овој месец3376
Вкупно1058433

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 21 Септември 2023 13:47
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија