Настани

naslovna

Во периодот од 26.10.2015 – 01.11.2015 во Стразбург - Франција , учениците од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“...

Повеќе: Стразбург - Франција

naslovna

Одбележување на месецот на книгата во нашата Гимназија продолжи и оваа учебна година. Поетскиот настан се одржа на 28.10 .2015 година во ЕКО училницата на...

Повеќе: ОДБЕЛЕЖАН МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА

naslovna

Учениците од нашата Гимназија што учествуваа во размената на ученици помеѓу Општина Велес и Општината Шербур, Долна Нормандија, овојпат имаа задача...

Повеќе: Проект „Споделено Наследство“

naslovna

Во рамките на проектот „Споделено наследство“, реализиран помеѓу Општина Велес и Општина Шербур, Октавиљ регион Долна Нормандија, Р. Франција...

Повеќе: проект Споделено наследство

Страница 87 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес43
Вчера155
Оваа недела882
Овој месец332
Вкупно1040556

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 07:49
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија