Настани

naslovna

Успешно завршена манифестација ДЕН НА ГРАВОТ 2015, која се имплементира од ЦЕД во соработка со Општина Теарце и Македонското еколошко друштво...

Повеќе: ДЕН НА ГРАВОТ 2015

naslovna

Од октомври 2015 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ ќе започне двогодишна програма за учење на англиски јазик ACCESS, финансирана ...

Повеќе: ANNOUNCEMENT

slika

We are excited to announce the launch of English Access Microscholarship Program (Access Program) in the Secondary Municipal School “Koco Racin” in...

Повеќе: ANNOUNCEMENT

naslovna

Уште една генерација матуранти при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ го заврши своето четиригодишно образование. По тој повод на 10.08.2015 година...

Повеќе: Свечено доделување на дипломи

Страница 88 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес38
Вчера155
Оваа недела877
Овој месец327
Вкупно1040551

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 07:05
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија