Настани

naslovna

Во периодот од 27 февруари до 1 март 2015година, во просториите на СОУ ,, Гимназија Кочо Рацин ‘’ се одржа тренинг симулација на тема: „Визии и желби за Европа“

Повеќе: Визии и желби за Европа

naslovna

Во рамките на програмата по наставниот предмет Спорт и спортски активности, професорите ги запознааа учениците со реквизитите и вежбите за отстранување на деформитети и правилно држење на телото кај младите.

Повеќе: Презентација

pocetna

Гимназијата секогаш со задоволство е домаќин на велешките писатели. Овојпат наши гости беа велешките творци Веле Алексоски, Нада Алексоска и Олга Новачева.

Повеќе: Литературен портрет

naslovna

По повод одбележувањето на Месецот на британската филозофија, Меѓународниот Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ - Свети Николе, заедно со Филозофското друштво на Македонија

Повеќе: Месец на британската филозофија

Страница 89 од 89

Googlе Translate

Присутни

Денес433
Вчера348
Оваа недела993
Овој месец1438
Вкупно973144

Во моментов присутни

3
корисници

Среда, 05 Октомври 2022 23:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија