Настани

naslovna

Покрај многубројните активности реализирани во рамките на презентација на нашата Гимназија пред основните училишта во нашиот град...

Повеќе: Театарска претстава „Пет фази на врската“

naslovna

Ученикот Јанче Коцев од II-3 клас под менторство на проф. Билјана Цветкова Величковска зеде учество на државниот конкурс...

Повеќе: Конкурс за есеи на германски јазик

naslovna

На ден 21.05.2015 година учениците од прва година при Гимназијата „Кочо Рацин” беа во посета на градот Берово (Беровското Езеро), Виница...

Повеќе: Еднодневна екскурзија

naslovna

Отворениот ден на училиштето е можност учениците од Гимназијата „Кочо Рацин“ да ја покажат својата креативност и способност...

Повеќе: Отворен ден

Страница 90 од 95

Googlе Translate

Присутни

Денес26
Вчера155
Оваа недела865
Овој месец315
Вкупно1040539

Во моментов присутни

2
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 05:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија