Настани

naslovna

Во рамките на проектот Еразмус+ беше и обуката наменета за примена на ИКТ во мултикултурни средини...

Повеќе: ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ЕРАЗМУС+

naslovna

На 8 мај 2019 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ се одржа дисеминација ...

Повеќе: ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД ПОРТУГАЛИЈА

naslovna

На 9 мај 2019 година, бевме срдечни домаќини на големиот број посетители што дојдоа во нашето училиште...

Повеќе: ОТВОРЕН ДЕН НА ГИМНАЗИЈАТА

naslovna

Во конкуренција на финалисти од дваесет и осум европски земји, претставниците на нашата држава, младите велешки гимназијалци Викторија Панова и Марко Инѓилизов станаа европски вицешампиони...

Повеќе: ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ ВИЦЕШАМПИОНИ ВО ЕВРОПА

Страница 10 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес483
Вчера594
Оваа недела483
Овој месец14205
Вкупно636256

Во моментов присутни

8
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 17:39
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија