Настани

DSCN0725

Прославувањето на значајните историски настани секогаш претставува чест и задоволство. Тие не потсетуваат на нашата должност дека треба да останеме доследни

Повеќе: Штрајкот на велешките гимназијалци

IMG 0883

Во рамките на проектот „Активирај се и ти“ во организација на Општина Велес на 26 февруари во Големата сала на нашето училиште се одржа трибина за едукација

Повеќе: Активирај се и ти

naslovna

Во периодот од 27 февруари до 1 март 2015година, во просториите на СОУ ,, Гимназија Кочо Рацин ‘’ се одржа тренинг симулација на тема: „Визии и желби за Европа“

Повеќе: Визии и желби за Европа

naslovna

Во рамките на програмата по наставниот предмет Спорт и спортски активности, професорите ги запознааа учениците со реквизитите и вежбите за отстранување на деформитети и правилно држење на телото кај младите.

Повеќе: Презентација

Страница 92 од 93

Googlе Translate

Присутни

Денес207
Вчера317
Оваа недела829
Овој месец8153
Вкупно1020956

Во моментов присутни

3
корисници

Среда, 29 Март 2023 21:45
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија