Настани

naslovna

Известување за упис во СОУ "Гимназија Кочо Рацин" Велес во прва година во учебната 2020/2021 година....

Повеќе: Известување за упис во учебната 2020/2021 година.

naslovna

Денес е 9 мај - Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот.Оваа година се прославува и големиот...

Повеќе: ИНТЕРАКТИВЕН КВИЗ ЗА ЕУ

naslovna

Во СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин" Велес во учебната 2020/21 година во I година ќе се запишат 204 ученици во 6 паралелки.

Повеќе: Оглас за запишување на ученици во I година во учебната 2020/21 година

naslovna

Во согласност со Насоките за постапување бр. 08-4147 од

Повеќе: Резултати од одбрана и презентација на матурска проектна задача

Страница 2 од 84

Googlе Translate

Присутни

Денес480
Вчера594
Оваа недела480
Овој месец14202
Вкупно636253

Во моментов присутни

9
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 17:35
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија