Настани

naslovna

На 20 септември (петок) 2019 година нашата Гимназија традиционално и оваа година го одбележа „Светскиот ден на мирот“ со Парадата на мирот. ...

Повеќе: "СТОП за загадувањето - Save the Planet"

naslovna

На 21 јуни, 2019 година, на учениците од СУ „Кочо Рацин“, Велес кои успешно ја завршија двегодишната Access програма...

Повеќе: Доделување на сертификати - Access програма, Велес

naslovna

Проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во образованието“ продолживме да го реализираме и оваа учебна година. Активностите ги започнавме...

Повеќе: РЕАЛИЗИРАНИ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „МЕЃУЕТНИЧКА ИНТЕГРАЦИЈА НА МЛАДИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО“

naslovna

На 23 мај 2019 година, со учениците од прва година и класните раководители, беше реализирана еднодневна...

Повеќе: ЕКСКУРЗИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА

Страница 11 од 88

Googlе Translate

Присутни

Денес295
Вчера385
Оваа недела2126
Овој месец11296
Вкупно929445

Во моментов присутни

8
корисници

Сабота, 28 Мај 2022 18:14
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија