Настани

naslovna

Ученичката Пале Ѓорѓиева од четврта година, под менторство на професор Љубица Темелковска, освои...

Повеќе: ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС

naslovna

Проектот „Магична интеркултурална мрежа на пријател-ството“ во нашето училиште продолжи да се спроведува од 1 април 2019 година, со 15 учесници – ученици од прва и втора година...

Повеќе: Проект „Магична интеркултурална мрежа на пријателството“

naslovna

Како дел од активностите за презентација на нашата Гимназија пред учениците од деветто одделение и оваа година подготвивме театарска претстава. Со гордост и со големо задоволство, можеме да кажеме дека младите актери од нашето училиште беа на исклучителна висина на својата задача...

Повеќе: Искрена смеа и топли аплаузи како награда за младите актери

naslovna

Минатата година во нашиот град беше регистрирано Здружението на граѓани „Акцијаш – ветерани“, во чии рамки активно делува Првата доброволна работна бригада „Кочо Рацин“, основана од поранешните бригадири и учесници на младински работни акции...

Повеќе: ЕКОЛОШКА АКЦИЈА – СПОЈ НА ИСКУСТВО И МЛАДОСТ

Страница 13 од 85

Googlе Translate

Присутни

Денес177
Вчера507
Оваа недела1189
Овој месец8936
Вкупно818128

Во моментов присутни

4
корисници

Среда, 20 Октомври 2021 09:27
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија