Настани

naslovna

Оваа година во нашата земја по шести пат се спроведе...

Повеќе: Учество на Гимназијата во „Студијата за однесувањата поврзани со здравјето кај младите на училишна...

naslovna

По повод Патрониот празник на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, беше распишан литературен конкурс...

Повеќе: ПРОСТА И СТРОГА МАКЕДОНСКА ПЕСНА

naslovna

Како и секоја година, така и оваа, традиционално го чествуваме Рацин и неговата поезија. Оваа, 2021 година,...

Повеќе: Одбележување на 82-годишнината од излегувањето на стихозбирката „Бели мугри“ од Кочо Рацин

naslovna

Одбележувањето на Денот на училиштето оваа година, покрај на нашиот патрон, Рацин, му го посветивме и на Блаже Конески...

Повеќе: Oдбележување на Денот на училиштето

Страница 3 од 89

Googlе Translate

Присутни

Денес172
Вчера373
Оваа недела2068
Овој месец4142
Вкупно957013

Во моментов присутни

2
корисници

Сабота, 13 Август 2022 17:30
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија