Натпревари

На 8 февруари 2020 година, Гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци беше домаќин на Регионалниот натпревар по математика, на кој земаа учество ...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА

naslovna

Во наставната програма за IV година гимназиско образование, јазично-уметничко подрачје, предвидено е продолжително изучување на латинскиот јазик. Учениците ...

Повеќе: МЕЃУНАРОДНО ТЕСТИРАЊЕ ПО ЛАТИНСКИ ЈАЗИК „ELEX VESTIBULUM“

naslovna

На Природно-математичкиот факултет во Скопје, во текот на три викенди се реализираше манифестацијата „Ноември – месец на науката“. Главна цел беше

Повеќе: УЧЕСТВО НА ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „НОЕМВРИ – МЕСЕЦ НА НАУКАТА 2019“

naslovna

Тимот на Гимназија „Кочо Рацин“ од Велес, кој победи на Општинскиот натпревар по прва помош,...

Повеќе: ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО ПРВА ПОМОШ

Страница 1 од 26

Googlе Translate

Присутни

Денес294
Вчера531
Оваа недела1647
Овој месец7328
Вкупно524304

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 20 Февруари 2020 16:44
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија