Еразмус

naslovna

Ги повикуваме учениците од I до IV година од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ да учествуваат на конкурсот за...

Повеќе: Конкурс за дизајн на лого за проектот "newWERD"

naslovna

Во согласност со приоритетите поставени од Европската комисија и потребите на наставниците за нови ...

Повеќе: „newWERD“– Нов проект на Гимназијата Кочо Рацин

naslovna

Во периодот од 24 јули до 30 јули, градот Сомбор во Р. Србија беше домаќин на тренингот под име ,,Отворен ум без граници“ преку програмата ,,Еразмус +“...

Повеќе: Ученици од Гимназијата во посета на градот Сомбор, Р.Србија

naslovna

Конференцијата се реализираше во периодот од 10 до 14 јули 2017 година во Софија, во присуство на околу 260 учесници. Конференцијата вклучуваше ...

Повеќе: Интернационална конференција во Софија

Страница 9 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес375
Вчера580
Оваа недела955
Овој месец11734
Вкупно756326

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:17
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија