Еразмус

Logo pocetna

Нашето училиште на 02. 02. 2016 ќе аплицира во рамките на Клучната Акција 1, Мобилност на наставен кадар во програмата Еразмус+. Според развојниот план на...

Повеќе: Обуки за наставници

Logo pocetna

По јавниот конкурс за дизајн на логото за проектот „Математички лавиринт“ и јавното гласање на страната на Гимназија, избрано е идејното решение...

Повеќе: Избор на лого

Logo pocetna

Националната агенција распиша повик за аплицирање во клучната акција 2. Стратешки партнерства за иновации во областа на образованието...

Повеќе: МАТЕМАТИЧКИ ЛАВИРИНТ

Logo pocetna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во соработка со НВО и други институции организира и нуди можност на размена на ученици ...

Повеќе: Меѓународни обуки за ученици

Страница 12 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес377
Вчера580
Оваа недела957
Овој месец11736
Вкупно756328

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:25
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија