Проектни активности

stobi

И oвaa учебнa гoдинa Гимнaзијaтa „Кoчo Рaцин" јa продолжи својата соработка со Народниот театар „Ј.Х.К. Џинот“ – Велес. Соработката зaпoчнa сo ...

Повеќе: Дружење и учење

naslovna

Учениците од Велешката гимназија од прва, втора и трета година заедно со своите ментори...

Повеќе: СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ - ПЛАНИНАРЕЊЕ

Googlе Translate

Присутни

Денес437
Вчера590
Оваа недела437
Овој месец14332
Вкупно774824

Во моментов присутни

3
корисници

Понеделник, 26 Јули 2021 19:41
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија