Протокол за подигање на учебници за прва година

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Протокол за подигање на учебници за прва година

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес до учениците од прва година и нивните класни раководители го упатува следното ИЗВЕСТУВАЊЕ.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den