База на прашања од испитни предмети за државна матура

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

База на прашања од испитни предмети за државна матура

 

Материјалот за државна матура може да се превземе на следните линкови :

ИнформатикаМатематикаХемијаБиологијаИсторијаСоциологијаФизикаГеографијаФилозофијаАнглиски јазик.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den