Подготвителна настава-математика

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Се известуваат учениците од четврта година дека оваа недела ќе има подготвителна настава по математика за државна матура секој ден од 10h.

Одговорен професор:

Мариче Лазаровска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den