Оглас за запишување на ученици во учебната 2023/2024 година во СОУ Гимназија Кочо Рацин – Велес

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: