Еразмус

naslovna

Ова истражување ќе биде Колекција на информации за потребите на учениците од ...

Повеќе: Анкета за ученици за потребите на проектот newWERD

naslovna

Проектот претставува стратешко партнерство за размена на добри практики помеѓу четири училишта...

Повеќе: Прв состанок на партнерите од пректот newWERD

naslovna

Нов начин на истражување и развој во наставата во рамки на програмата Еразмус+...

Повеќе: Гласaње за избор на лого за проектот newWERD

naslovna

Ги повикуваме учениците од I до IV година од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ да учествуваат на конкурсот за...

Повеќе: Конкурс за дизајн на лого за проектот "newWERD"

Страница 8 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес552
Вчера496
Оваа недела2628
Овој месец7910
Вкупно735576

Во моментов присутни

4
корисници

Петок, 14 Мај 2021 22:21
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија