Еразмус

naslovna

Програмата за семинари и обуки за размена на ученици во рамките на проектот Еразмус+ продолжи во Турција...

Повеќе: Еразмус+, Едремит - Турција

naslovna

Програмата за семинари и обуки за размена на ученици Еразмус+ продолжува и понатаму. Во периодот од 22.04.2016 до 30.04.2016 година во Затоние, Република Полска, се одржа уште една...

Повеќе: Еразмус+, Затоние - Полска

naslovna

Во периодот од 19.3.2016 – 26.3.2016 година во Анкара, Турција , ученичките Сандра Ташковска и Ангела Спасевска од IV година при СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ Велес, заедно со...

Повеќе: Тренинг курс

naslovna

Во периодот од 26.02.2016 до 6.03.2016 во Анкара, Турција професорката Ангелина Додов и учениците Андреј Кодовски, Тијана Димова...

Повеќе: Размена на ученици, Еразмус+

Страница 11 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес374
Вчера580
Оваа недела954
Овој месец11733
Вкупно756325

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:11
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија