Екстерно оценување

Распоредот по предмети за екстерното тестирање кое ќе се одржи на 04.06.2015 можете да го проверите на следниот линк предмети за екстерно, или пак превземете го списокот како pdf документ со клик на повеќе

 

 

Распоредот по предмети за екстерното тестирање кое ќе се одржи на 02.06.2015 можете да го проверите на следниот линк предмети за екстерно, или пак превземете го списокот како pdf документ со клик на повеќе

 

Распоредот по предмети за екстерното тестирање кое ќе се одржи на 02.06.2015 можете да го проверите на следниот линк предмети за екстерно, или пак превземете го списокот како pdf документ со клик на повеќе

За да ги видите резултатите од екстерното тестирање за учениците од четврта година, кое се одржа од 26.01.2015 до 30.01.2015 год. кликнете на следниот линк------> клик :)

Учениците кои имале технички проблеми со прашањата:

-понудено одговори без поставено прашање

-поставено прашање без одговори

- повеќе точни одговори

-нема понудено точен одговор и слично

можат да поднесат приговор до 05.02.2014 (Четврток) до 14:00 h

Страница 3 од 3

Googlе Translate

Присутни

Денес507
Вчера496
Оваа недела2583
Овој месец7865
Вкупно735531

Во моментов присутни

3
корисници

Петок, 14 Мај 2021 20:42
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија