Мисија

Мултикултурно училиште кое ги афирмира современите стандарди и димензии на образованието и воспитанието почитувајќи ги индивидуалните потреби на учениците

Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Googlе Translate

Присутни

Денес249
Вчера385
Оваа недела1447
Овој месец9909
Вкупно698587

Во моментов присутни

4
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 15:14
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија