Работно време на службата

clock
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Секретар: 7.30 – 15.30

Педагошко- психолошка служба:
I- Смена: 7.30-14.30

II-Смена: 12.30-19.30

Заменик на директорот:

I- Смена: 7.30-15.30

II-Смена: 12.30-19.30

Директорот:

I- Смена: 7.30-15.30

II-Смена: 12.30-19.30

clock

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den