Од работата на часот по Англиски јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Спроведување на интервју за работа, подготовка на професионална кратка
биографија, увежбување на говор на тело и однесување за време на интервју за
работа.
Проф.Благица Аризанова Шопов

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: