31. Македонска математичка олимпијада

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 7 aприл 2024 година, во просториите на Природно – математичкиот факултет
во Скопје се одржа 31. Македонска математичка олимпијада за учениците од
средните училишта. Од нашето училиште учествуваше ученикот Димитар
Трајчевски од III -1 клас кој постигна солидни резултати.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den