51. државен натпревар по Латински јазик

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 11 мај 2024 година, во просториите на Филозофскиот факултет во Скопје се одржа
51. државен натпревар по Латински јазик.На натпреварот учествуваа учениците Ива
Петковска од 3 -2 клас и Иван Тодоров од 3-4 клас, кои постигнаа солидни
резултати.Учениците се подготвуваа под менторство на професорката Лилјана
Стрезовска –Темовска.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den