Домаќини и организатори на регионалните натпревари во одбојка-источниот регион, женски

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Стручниот актив по Спорт и спортски активности при СОУ„Гимназија Кочо Рацин” – Велес, денес беше домаќин и организатор на регионалните натпревари во одбојка – женска конкуренција за средните училишта од источниот регион . Натпреварите се одиграа во фер и коректна спортска атмосфера.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den